Recept: Gepofte zoete aardappel met confetti

Geen zin om lang in de keuken te staan? Dit recept is dan geschikt voor jou. Dit heerlijke recept had mijn schoonzusje eens voor ons bereid en inmiddels hebben we het al tig keer gegeten!

Dit heb je nodig:

  • Zoete aardappels

Voor de confetti:

  • Kidneybonen
  • Avocado
  • Maïs
  • Tomaten
  • Rode uit

 

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Prik met een vork een aantal gaatjes in de zoete aardappels en Wikkel deze daarna in aluminiumfolie.

Plaats ze op het rooster in de oven en laat deze 40 minuten bakken. Maak vervolgens de confetti. Snijd de avocado, tomaten en rode uien en meng ze samen met de maïs en kidneybonen. Voilà!

Wanneer de zoete aardappels goed gaar zijn serveer je ze op een bord, snij je ze open en doe je er een royale lepel confetti overheen.

Ps. Als het niet ‘super healthy’ hoeft te zijn, kan je dit gerecht serveren met crème fraiche en tortillachips!

 

Eet smakelijk!

2 Reacties

  1. Dominique
    7 juni 2017 / 11:58

    Dit ziet er echt heeelijk uit! Ga ik zeker ook eens proberen!

    • healthyhappymama
      3 juli 2017 / 10:14

      Leuk! Hier zijn we er gek op! Ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *