Mini fotoverslag : Wehkamp Mini-me fotoshoot

 

Wehkamp heeft in samenwerking met de Huismuts een mini-meshoot georganiseerd. Wij waren samen met twee andere mama’s en hun mini’s uitgekozen voor de shoot in de studio in Zwolle. Super leuk! Vandaag deel ik hier een aantal foto’s met jullie.

Wat was het een gezellige maar ook intensieve dag! Kinderen die barsten van de energie en genieten van alle aandacht en de leuke kleding en spulletjes. Ik, die ze in bedwang wil houden (let it go, let it goo).. Joa die niet begreep dat de schoenen niet mee naar huis mochten en Imani die ik moest voeden met mijn lange jurk aan… Gelukkig was mijn zusje mee!

Aan de rekken hingen prachtige kledingstukken en op de tafels lagen de leukste accessoires. Het was heel gaaf om eens behind the scenes bij Wehkamp te mogen kijken. Terwijl wij ons aan het voorbereiden waren was er in een andere studio ook een shoot bezig met de welbekende modellen van Wehkamp.

Tijdens de shoot was zoonlief helemaal in zijn element! Dat zie je wel terug op de foto’s. Op sommige momenten dacht ik echt OK stoppen NU! Maar de crew vond het geweldig (gelukkig). ┬áStom dat ik niet heb gefilmd tijdens de opnames. Alle geluiden die zij voor Imani maakten, hilarisch! Het heeft wel gewerkt. Ook zij kijkt zowat op elke foto… Doet deze stijl jou trouwens ook denken aan zo’n een Jamaicaans woonkamertje? Alleen het kleine tv-tje ontbreekt nog, haha!

 

 

Op de foto met mijn kleuter, peuter en baby.. Een super mooie herinnering die op deze coole manier is vastgelegd. Ontzettend dankbaar! De items shop je hier. Rachel (wat een schat is ze toch!) heeft een super leuke behind the scenes vlog gemaakt. Heb jij hem al gezien?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *