ABOUT

Hey hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Ik ben Jaleesa Isabella, 29 jaar, getrouwd  en trotse mama van 3 kindjes. In het dagelijks leven ben ik naast mama zijn, de eigenaresse van een kleinschalige en biologische kinderopvang.

Als mama van een 6-jarige, peuter en baby weet ik als geen ander hoe chaotisch het leven als mama soms kan zijn, ook ik was regelmatig een wasje nog een keer omdat ik hem was vergeten in de wasmachine. Maar hoe heerlijk is het moederschap! Ik zou het voor geen goud willen missen. Ook is het soms even zoeken en doe ik soms ook maar wat ik denk dat goed is.

 

“There’s no way to be a perfect mother

and a million ways to be a good one.”

Een healthy happy mamalifestyle is voor mij een bewuste vrouw (mama-to-be) die lekker in d’r vel zit, houdt van ‘echt’ eten, aan zichzelf denkt, of althans ‘probeert’ te denken en hierdoor op haar eigen manier het beste aan haar kind(eren) kan geven. Natuurlijk horen hier ook dipmomenten bij en ben je soms op zoek naar de juiste draai in dit uitdagende #momlife.

Op mijn blog kan je verschillende artikelen rondom mijn persoonlijke MAMAlifestyle lezen. Ook deel ik hier persoonlijke vlogs die ik regelmatig op mijn Youtubekanaal post en kun je hier reviews lezen. Een mamalifestyle is zo uiteenlopend! Daarom vindt je hier verschillende categorieën op mijn blog:

Healthy Happy Mama

Deze rubriek is voor jou. De naam zegt het al. Hier kan je van alles lezen over (bijna) mama zijn en wat er daarbij komt kijken zoals je liefdesleven, je huishouden, mindset, handige tips en andere onderwerpen die in lijn staan met het zo healthy & happy mogelijk vrouw en mama zijn.

Healthy Happy Kids 

Activiteiten, te gekke producten en persoonlijke verhalen en tips die leuk zijn voor de kindjes die je  hebt of kent vindt je hier!

Healthy Happy Food

I love food, vooral wanneer het ook van mij houdt en goed voor me is! Hier deel ik heerlijke recepten en inspireer ik je met simpele gezonde (veganistische) en vooral ook family-proof gerechten.

Laat je inspireren, veel leesplezier en herken jij jezelf in een verhaal of wil je meer weten? Schroom dan niet en laat een reactie achter of neem contact met mij op. Vind ik leuk!

Ik hoop je snel nog eens terug te zien!

Liefs,

Jaleesa